foliiautorizate.ro

Folii pentru imobile

Folia  LLUMAR - pentru geamurile cladirilor a fost special creata sa ofere siguranta maxima si protectie personala. Datorita protectie invizibile mareste rezistenta sticlei si in cazul unui accident (explozie, cutremur) sau fapt premeditat, tine sticla compacta, astfel scad daunele si se reduc eventualele accidentari provocate de sticla imprastiata. Aplicarea de folii (incolore sau nu) este recomandata si pentru geamurile interioare, mai ales familiilor cu copii mici care se pot lovi de geamurile usilor sau alte geamuri interioare.
Pe langa aceste calitati folia de protectie si antiefractie protejeaza si impotriva efectelor daunatoare cauzate de razele UV - decolorarea sau deteriorarea mobilei si a altor valori.
Folia Llumar pentru geamuri plane este disponibila in 4 modele:
 
FOLIE DECORATIVA
 folie decorativa pentru locuinte folie decorativaFoliile decorative Llumar pot fi utilizate pentru amenajarea deosebita a  birourilor, restaurantelor. spatiilor comerciale si a camerelor de hotel.  Foliile decorative mate permit patrunderea luminii solare in mare parte, dar in acelasi timp ofera protectie impotriva privirilor indiscrete, oferindu-va o solutie optima pentru a spori intimitatea in locuinte si birouri.
Folia decorativa confera un aspect asemanator sticlei sablate, insa la preturi considerabil mai mici. Foliile decorative LLUMAR scot in evidenta creativitatea si flexibilitatea - se poate executa manual orice model sau sigla, obtinand astfel un design unic, personalizat pe suprafetele gemurilor, usilor si peretilor despartitori.
folie decorativa Squares M S30  folie decorativa  Textured Squares  M TS30    folie decorativa Vertical Blinds  VB30   folie decorativa Waves M W30
Cu toate ca si sticla sablata poate fi utilizata pe o arie larga de aplicatii si este atractiva, totusi intretinerea ei este anevoioasa. Modificarea sticlei sablate este aproape imposibila si curatarea ei este dificila. Folia profesionala Llumar poate fi indepartata usor, schimbata oricand. Aceasta flexibilitate poate fi exploatata in cazul birourilor inchiriate sau a altor spatii comerciale, unde imaginea sau sigla firmei se poate modifica dupa preferinta fara a fi necesara schimbarea sticlei.
 
FOLIE DE PROTECTIE SI ANTIEFRACTIE
folie antiefractie folie de protectie solaraFolia de protectie si antiefractie Llumar a fost special creata pentru a oferi siguranta maxima si protectie personala.Datorita protectiei invizibile mareste rezistenta sticlei si in cazul unui accident sau fapt premeditat tine sticla compacta, reducand eventualele accidente provocate de cioburile de sticla imprastiate. Pe langa aceste calitati, folia filtreaza 99,9% din razele UV, impiedicand decolorarea si deteriorarea mobilierului sau a altor obiecte pretioase, deasemenea previne imbolnavirea pielii.
Avantajele oferite de protectie nu diminueaza calitatile estetice. Foliile de protectie si antiefractie LLUMAR sunt clare optic si nu distorsioneaza imaginea. Aceste folii exista si in variante colorate, reflexive sau opace.
 
Protectie impotriva graffitiilor
folie antigraffiti folie anti-graffiti
Folia LLUMAR anti-graffiti ofera protectie pe toata suprafata sticlei sau altor suprafete, care sunt expuse deteriorarii, vandalizarii. Fiind aplicate pe sticlă,oglindă sau structuri metalice, în autobuze, centre comerciale sau la metrou aplicarea şi schimbarea foliei este simplă în comparaţie cu sticla.Folia marcată sau zgâriată se poate îndepărta fără deteriorarea sticlei şi înlocuită cu una nouă.În cazul utilizării vopselei sau a unui marker desenul nu aderă pe suprafaţa foliei, iar eventualele urme se pot îndepărta uşor.
 
FOLIE REFLEXIVA
folie reflexiva reflexie geamuri
Foliile reflexive sunt prevazute cu un strat metalizat lucios, ceea ce-i confera un aspect asemanator cu oglinda. In general sunt utilizate la cladiri comerciale sau in orice alt loc, unde protectia impotriva energiei solare si intimitatea sunt obiective primordiale. Foliile reflexive sunt produse printr-un procedeu numit vaporizare, in urma caruia se depune pe substratul de folie de poliester un strat microsubtire de metal partial transparent. Datorita acestor calitati , dintre toate tipurile de folii LLUMAR aceasta are cea mai mare putere de a controla energia solara. In ofertele noastre se pot gasi folii atat pentru aplicatii interne cat si pentru aplicatii externe.
 
FOLIE NEREFLEXIVA
protectie solara folie protectie solara
Foliile nereflexive filtreaza energia razelor solare si efectul de orbire, dar in acelasi timp transmit lumina. Prin utilizarea acestor folii putem oferi un stil nou cladirilor vechi cu costuri infime in comparatie cu pretul geamurilor noi, fara intreruperea provizorie a activitatilor din cladire. Aceste folii sunt disponibile atat pentru aplicatii interioare cat si exterioare.
Seria "N" - Datorita unui procedeu sofisticat de pulverizare a metalului, in urma caruia ajung pe suprafata foliei metale si aliaje cu performante ridicate, foliile din categoria "N" se caracterizeaza prin stabilitatea culorii, cu durata de viata si performanta ridicat.
 
Fie ca vorbim de casă sau birou, în calitate de lider al pieţei foliilor pentru clădiri, LLumar a îmbunătăţit clădiri depasind aşteptările celor mai exigenţi clienţi.
Avantajele foliei pentru geamuri plane

 
ATVMAG
   Folii Autorizate RAR Top66 Statistici