foliiautorizate.ro

Folii pentru autoturisme

In ultimul timp spargerile autoturismelor au crescut in ritm alarmant. Zilnic cateva masini cad prada hotilor, care fura cam tot ce gasesc : de la tigari si dulciuri pana la aparate audio sau sisteme de navigatie.
Deoarece majoritatea masinilor sunt prevazute cu sisteme de alarma, hotii actioneaza rapid orientandu-se in special la masinile in care sunt lasate bunuri la indemana, pe bancheta sau pe bord.
Cea mai vulnerabila parte a masinii sunt geamurile. Spargerea geamului se executa rapid, iar furtul valorilor din masina devine posibil chiar si fara deschiderea portierelor.
Protejati-va masina si bunurile printr-o metoda simpla si eficienta :
 
FOLIA ANTIEFRACTIE LLUMAR - Folia auto antiefractie LLUMAR  este un adevarat scut invizibil impotriva oricaror surprize. Geamurile nu pot fi sparte decat dupa incercari repetate. Prin numeroase statistici s-a aratat ca hotii renunta la spargerea unei masini, daca actul necesita prea mult timp. Foliile antiefractie  LLUMAR sunt cu pana la 8 ori mai groase decat alte  folii auto! Avem pe stoc 5 tipuri de folie antiefractie auto, de la cele mai inchise nuante pana la cele invizibile – total transparente.
PROTEJATI-VA FAMILIA - Folia auto antiefractie LLUMAR este aplicată pe suprafaţa interioară a geamului, ea menţine într-o bucată cioburile in cazul spargerii geamului .
În caz de accident foliile de siguranţă şi antiefracţie LLumar asigură o barieră protectoare între dumnavoastră şi geam. Chiar şi cu folia LLumar geamul se poate sparge, dar fragmentele de sticlă rămân lipite de folie.
Ai încredere în protecţia oferită de LLumar - protejeazăţi familia şi în maşină.
 

 FOLIE AUTO CU PROTECTIE SOLARA
 Statisticile dermatologilor arata o crestere considerabila in ultima perioada a cazurilor de cancer de piele. Responsabile de acest fapt sunt, printre altele, schimbarile climatice recente, ce au adus temperaturi din ce in ce mai mari si cresterea nivelului de radiatii ultraviolete ca urmare a distrugerii stratului de ozon.
Pe lângă metodele tradiţionale de precauţie vă puteţi proteja familia de pericolele cauzate de soarele în exces.
Să permitem pătrunderea luminii! Să filtrăm 99,9% radiaţia dăunătoare!
Deşi geamurile autovehiculelor asigură o protecţie de un anumit nivel, aceasta se rezumă numai la filtrarea razelor UVB responsabile pentru bronzarea pielii, dar nu sunt capabile să neutralizeze razele UVA care pătrund mai adânc.  Din acest moment toată lumea, copii şi adulţi, poate să beneficieze de protecţie maximă împotriva efectelor dăunătoare ale soarelui cu foliile LLumar UVShield -  cele mai performante folii cu protectie solara de pe piaţă, ce pot fi folosite pentru autovehicule.
Folia auto profesionala LLUMAR, filtreaza caldura solara si puterea orbitoare a razelor solare sau a farurilor din spate, dar in acelasi timp permite patrunderea luminii vizibile, oferind vizibilitate clara.
Datorita componentelor speciale foliile auto cu protectie solara filtreaza pana la 99% din razele daunatoare care deterioreaza ( contribuie la decolorare) interiorul masinii, a tapiteriei, covoarelor, accesorilor , menţinand aspectul placut al masinii mai mult timp. Prin aplicarea foliei auto profesionala LLumar interiorul autoturismului devine mai răcoroas şi mai confortabil, reducâdu-se timpul de utilizare al aparatului de climatizare.
Geamurile fumurii ofera protectie impotriva imbolnavirii pielii datorate  razelor UV.
 
De remarcat ca, dupa aplicarea de folie auto antiefractie si cu protectie solara, chiar daca din exterior geamul pare aproape lipsit de transparenta, din interior vizibilatatea este foarte buna,chiar si pe timpul noptii.
 
 SFATURI UTILE
 
-Nu incercati sa va montati singur foliile! Pentru atingerea aspectului impecabil şi a parametrilor fizici maximi, vă recomandăm aplicarea foliilor numai de către un specialist cu experienţă şi diplomă de aplicator folie
 -Nu va orientati spre cele mai ieftine produse! Nu va zgarciti la no-name-uri, care dupa o vreme dau acel efect violet de tot kitschul. De asemenea, o folie de calitate proasta se distruge usor, se zgarie prin urcarea si coborarea repetate ale geamului si adezivul poate lasa de dorit. Un adeziv de calitate proasta are de obicei un aspet laptos sau mat, schimba conturul imaginilor si se indeparteaza greu la incercarea de inlocuire a foliei.
-Daca aveti un geam zgariat sau crapat recomandam inlocuirea acestuia inainte de montarea foliei, pentru ca aceasta nu va face decat sa accentueze zgarieturile si lucrarea va fi compromisa.

INTREBARI FRECVENTE

1.Ce este folia LLumar?
Foliile LLumar constituie o familie largă de folii ultra subţiri care se utilizează cu mai multe scopuri. Majoritatea au fost proiectate pentru vitraje, sunt fabricate din poliester transparent, optic clare, tratate, acoperite şi laminate prin diferite procedee cum ar fi metalizarea în vid, sputerizarea sau colorarea chimică. Adezivii speciali şi stratul antizgâriere oferă durabilitate şi aderenţă extaordinară pe suprafeţele de sticlă sau din alte materiale. Peste 180 de tipuri de folii sunt folosite în diverse aplicaţii pentru autovehicule, clădiri comerciale, rezidenţiale pentru a controla căldura solară, luminozitatea excesivă şi radiaţia UV, sau pentru a oferi o estetică aparte.Altele sunt folosite din motive de securitate şi siguranţă sau pentru a oferi o protecţie vopselei autovehiculelor.
2.Este legala aplicarea de folie auto?
Montarea de folii auto antiefractie si cu protectie solara LLUMAR este perfect legala.Dupa aplicare  primiti un Certificat de Conformitate RAR si garantie.
3.Exista folie care nu coloreaza geamul?
 Daca nu doriti colorarea geamurilor masinii dvs., dar va intereseaza beneficiile date de foliile auto puteti opta pentru folii auto incolore antiefractie care cresc semnificativ rezistenta geamului la spargere, protejeaza contra razelor ultraviolete si retin cioburile in caz de accident.Sau puteti opta pentru folia cu protectie solara foarte putin colorata (ex. folia auto cu grad de transmitere a luminii de 50% sau 70%).
4.Folia LLumar va distorsiona imaginea în timp ce privesc afară prin geam?
După instalare foliile LLumar aplicate profesional sunt practic nesesizabile, iar după perioada de uscare devin impecabile optic. Majoritatea foliilor pentru clădiri sunt aplicate cu adezivul CDF, ceea ce înseamnă clar, fără distorsiuni. Mulţi beneficiari sunt de acord cu faptul că prin reducerea luminii orbitoare foliile LLumar reduc suprasolicitarea ochilor.
5.Influenteaza folia negativ sistemul de dezaburire?
Folia auto antiefractie si cu protectie solara LLUMAR nu influenteaza negativ sistemul de dezaburire a lunetei, ajutandu-l chiar sa functioneze mai eficient.
Pot curata geamul odata aplicata folia? Foliile autorizate LLUMAR se aplica pe interiorul geamului, fiind astfel ferite de intemperii.Pentru a nu deteriora folia auto este recomandat sa curatati geamurile folosind o carpa moale si o solutie de curatare non abraziva, care sa nu contina amoniac.
6.Ionizare sau folie auto?
Folia autorizata LLUMAR are avantajul ca se poate indeparta oricand, ofera posibilitatea de a alege nuanta dorita, respinge o mare parte din razele ultraviolete si retine cioburile in cazul spargerii geamului.
7.Punctele negre de pe marginea lunetei influenteaza rezistenta foliei?
Majoritatea masinilor noi prezinta pe marginile lunetei o banda fina de cativa mm latime, formata din puncte negre, care au un rol pur estetic. In aceasta zona folia nu poate adera la sticla ci se va lipi de puncte, intre ele ramanand spatii cu aer. Rezultatul este formarea unei benzi mai luminoase de jur imprejurul lunetei. Aceasta banda nu afecteaza in nici un fel insa stabilitatea sau aspectul foliei auto.
8.Necesită folia o atenţie şi o întreţinere specială?
În mod special nu. Cu toate că nu sunt la fel de rezistente ca sticla, foliile LLumar datorită stratului antizgâriere foarte rezistent , se pot curăţa cu ajutorul lavetelor de uz casnic, neabrazive sau cu lavete din bumbac. Nu trebuiesc utilizate obiecte dure şi ascuţite.
9.Care este structura foliilor auto?
Stratul de protectie a adezivului (care se indeparteaza in momentul montarii); Stratul de adeziv; Stratul de protectie UV; Stratul de colorare – uneori acesta este compus la randul lui din mai multe straturi; Stratul de protectie la zgariere.
10.Care ar fi valoarea SPF ( factor de protecţie solară) în cazul foliilor folosind scala utilizată la cremele de protecţie?
Deoarece o cremă cu factorul de protecţie SPF 15 permite expunerea la soare de 15 ori mai lungă decât fără utilizarea ei, calcularea factorului de protecţiei ale foliilor se poate face relativ uşor. Acest număr va fi evident una foarte mare. Dacă folia permite un transfer mai mic de 1%, atunci factorul de protecţie ar fi de 100% sau mai mare. Cu o transmisie ale razelor UV de 1.5% SPF va fi de 66.66.Cu o transmisie de 2% SPF va fi de 50 %, etc. Împărţiţi pur şi simplu 100 cu procentul transmisiei UV. Asiguraţi-vă ca cifra transmisiei UV să acopere tot spectrul UVA şi UVB.OBSERVAŢIE: acest calcul se poate face foarte uşor, deşi conform dermatologilor un număr mai mare de 20 nu-şi are rostul. Mai mult decât atât, cifra SPF se determină pe baza unor teste reale efectuate în conformitate cu protocoalele privind aceste experimente. NU se pot face afirmaţii despre cifra SPF fără a deţine rezultatele unor teste de laboarator.
ATVMAG
   Folii Autorizate RAR Top66 Statistici